Nazad

Srećno, naši olimpijci!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 24.07.2012 - 12:57

Veći deo srpskog olimpijskog tima u utorak je sa aerodroma "Nikola Tesla" otputovao na Olimpijske igre u London.

  Na čarter let nacionalne aviokompanije JAT ukrcalo se stotinak, od ukupno 115 sportista, koliko će Srbiju predstavljati na Igrama.

Ka prestonici Velike Britanije zaputili su se takmičari u odbojci, rukometu, vaterpolu, tenisu, stonom tenisu, biciklizmu, džudou, plivanju i veslanju.

U Olimpijskom selu će ih dočekati već "odomaćena" srpska selekcija u streljaštvu, a narednih dana pridružiće im se predstavnici još četiri sporta (atletika, rvanje, kajak i tekvondo).

"Osećaj je sjajan, jer je posle četiri godine konačno došao dan odlaska u London. Idemo pozitivni, da bodrimo jedni druge, da predstavljamo zemlju na najbolji mogući način i da dođemo do dobrih rezultata", rekao je predsednik OKS Vlade Divac agenciji Tanjug.

On je posebno istakao sjajnu atmosferu koja srpske olimpijce čeka u Londonu.

"Svakim danom sve više sportista pristiže, već danas-sutra biće to Olimpijada u pravom smislu, sa dosta druženja, podrške, fer-pleja. Nadam se da će reprezentativci uspeti da naprave ono što žele", istakao je Divac.

Svečano otvaranje OI zakazano je za petak, nakon čega će olimpijski plamen goreti sve do 12. avgusta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: