Nazad

Srpski teniseri u formi

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Utorak 07.08.2012 - 15:32

Dušan Lajović, Ilija Bozoljac i Boris Pašanski su dobro krenuli ove nedelje. Bozoljac sjajan u Vašingtonu, Lajović u Uzbekistanu, a Pašanski u Rumuniji.

 Dušan Lajović je ove nedelje u Uzbekistanu. Na čelendžeru sa nagradnim fondom od 35k evra, Srbin je postavljen za 3. nosioca.


Već je stigao do 2. kola nakon što je na startu turnria slavio protiv Rusa Kirilova sa 6:1, 3:6, 6:3. Teže nego što se očekivalo, Lajović je ipak odradio posao pa u drugom kolu čeka najverovatnije Slovaka Sikoru.

Lajović je prošle godine ispao u 1. kolu ovog turnira, tako da je već napravio korak više.

Bozoljac je neočekivano dobro odigrao u Vašingtonu. Tamo se igra turnir sa nagradnim fondom od 100.000 evra, a Srbin je prošao kvalifikacije i večeras ga čeka duel prvog kola protiv Miše Zvereva.

Pašanski je u Rumuniji. Prošao je prvo kolo čelendžera od 30.000 evra posle pobede na Italijanom Arnaboldijem sa 6:3 i 6:0.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: