Nazad

ŠTAMPA: Nikić, Rađen i Šefik već Zvezdini!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 26.07.2012 - 12:00

"Večernje novosti" otkrivaju da su Slobodan Nikić, Nikola Rađen i Denis Šefik dogovorili dolazak u Crvenu zvezdu Beograd. Filipović i Prlainović čekaju ishod krize u Pro Reku. "Žurnal" tvrdi da je moguć i povratak Aleksandra Ćirića.

Zvezda se ne šali!

Dan posle informacije da crveno-beli prave "tim snova" potvrđen je povratak u Beograd nekih od najboljih srpskih vaterpolista.

"Večernje novosti" pišu da je Zvezda dogovorila dolazak Slobodana Nikića, Nikola Rađena i Denisa Šefika, a da Filip Filipović i Andrija Prlainović još "vagaju" zbog iščekivanja kraja krize u Pro Reku, posrnulog šampiona Evrope.

"Crveno-beli iz dana u dan sve bolje stoje finansijski, a javna je tajna da je i u interesu države da se naši najbolji igrači vrate u zemlju", iznosi list.

Dolazak golmana Crne Gore Denisa Šefika tako je dogovoren još na turniru u Kosenci, kada su pokrenute priče o dolasku Predraga Jokića u Partizan, koje su se i obistinile.

Isti izvor tvrdi da je Nikola Rađen uoči odlaska u London konstatovao da nema ponuda, čak ni od matičnog Hiosa, kao i da je Slobodan Nikić sve do 15. jula i "potonuća" Pro Reka verovao da će još godinu dana igrati u Kamoljiju.

SAVIĆ: "BOLJE JE NEGO PRE, VIDEĆEMO... "

SAVIĆ:

(foto: MN Press)

Dejan Savić priznaje da mu laskaju pitanja o istinitosti vesti o dolasku najboljih vaterpolista Srbije i sveta, ali i "spušta loptu".



"Priče su jedno, realizacija nešto sasvim drugo... Da li možemo da platimo najboljeg igrača sveta (Filipa) Filipovića? Treba biti realan. U svakom slučaju situacija je bolja nego što je bila, a videćemo dokle će to da nas dovede"

, izjavio je Zvezdin trener za "Žurnal".



Upitan o mogućem povratku Aleksandra Ćirića, izdanka Zvezdine škole, odgovorio je kratko:



"Ćira je uvek Ćira"

.



Velika finansijska kriza u svetu vaterpola utiče na to da sve manje klubova može da obezbedi dovoljno novca za učešće u najboljim takmičenjima, pa ni povratak trofejnih vaterpolista u domovinu u tim uslovima ne bi predstavljao veliko iznenađenje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: