Nazad

Stanković: Voleo bih da budem trener Lacija

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 14.05.2020 - 13:15

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je trenutno potpuno fokusiran na obaveze u srpskom šampionu, ali da ne bi imao ništa protiv da jednog dana vodi Lacio, klub u kojem je počeo internacionalnu karijeru

U Laciu počeo internacionalnu karijeru FOTO: YouTube
Stanković je u intervjuu italijanskim novinaru Đanluki Di Marsiju istakao da je u Rim došao kao dečak, osvojio skudeto i još mnoštvo trofeja, a otišao kao muškarac.
 
Takođe, u Laciju je moglo mnogo da se nauči od švedskog stručnjaka Svena Gorana Eriksona, pa ne čudi što su brojni članovi tog tima krenuli trenerskim stopama - Roberto Manćini, Siniša Mihajlović, Dijego Simeone, Matijas Almeida, Simone Inzagi, Seržo Konseisao....
 
"Erikson je kao drugi otac, on me je mnogo naučio. Isto važi i za Manćinija i Mihajlovića, ratnike poput mene. Voleo bih da treniram Lacio, sada sam u Zvezdi, ali u budućnosti, ko zna", istakao je Stanković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: