Nazad

Stanojević na mukama, Partizan desetkovan protiv Krakovije

Izvor: sportske.net, OKRadio - Nacionalni sport - Nedelja 04.07.2021 - 11:59

Četvorica van stroja.

Crno-beli završavaju pripreme u Sloveniji 8. jula
Fudbaleri Partizana neće u najboljem raspoloženju dočekati pretposlednju utakmicu na pripremama u Sloveniji, protiv poljske Krakovije (18 sati), pošto čak četvorica fudbalera muči muku sa povredama.
 
Do početka sezone i gostovanja Proleteru u Novom Sadu ostalo je manje od dve nedelje, a u meču protiv poljaka trener Aleksandar Stanojević neće moći da računa na Nemanju Jovića, Bibrasa Natha, Rajka Brežančića i Ivana Obradovića.
 
Poznato je da se Jović probudio sa bolom u kolenu, a iako će se snimanje obaviti u ponedeljak, izvesno je da je reč o ukleštenju meniskusa.
 
U timu neće biti ni iskusnog Natha koji je pre nekoliko dana napustio teren protiv Kopra u 20. minutu zbog problema sa rebrom, a raduje informacija da povreda nije ozbiljnije prirode.
 
Kuriozitet je da Stanojević neće moći da računa na oba leva beka - Obradovića i Brežančića zbog čega će morati da se osloni na Slobodana Uroševića, dok bi u drugom poluvremenu alternativa mogao da bude fudbaler kojem to nije prirodna pozicija.
 
Crno-beli završavaju pripreme u Sloveniji 8. jula kada će imati najjaču proveru protiv ruskog Rostova, a desetak dana kasnije gostuju u Novom Sadu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: