Nazad

Stefan Mitrović novi fudbaler Crvene zvezde

Izvor: OK Radio,Beta - Nacionalni sport - Utorak 19.07.2022 - 09:48

Dosadašnji fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub.

Foto: Crvena Zvezda
Crveno-beli su za dovođenje 19-godišnjeg krilnog napadača platili 500.000 evra u skladu sa njegovom izlaznom klauzulom.
 
"Crvena zvezda želi dobrodošlicu Mitroviću i veruje da će ostaviti značajan trag u našem klubu", navodi se u saopštenju.
 
Iz njegovog dosadašnjeg kluba istakli su da je izlaznu klauzulu pokušalo da aktivira nekoliko inostranih klubova, kao i da su oni pokušali da ga zadrže uoči kvalifikacija za Ligu konferencija.
 
"U svakom slučaju, FK Radnički smatra da je bolje za talenat kakav je Mitrović da nastavi da igra i razvija se u srpskom fudbalu, nego li u inostranstvu. Ujedno, klub želi da mu se zahvali na dosadašnjem trudu i radu koji je uložio u rezultate našeg kluba i želi mu sreću u daljoj karijeri", dodaje se u saopštenju niškog kluba.
 
Radnički se zahvalio Crvenoj zvezdi, koja je u jednom danu uplatila novac.
 
"Takođe, FK Radnički želi da se zahvali i Crvenoj zvezdi, koja je kao veliki klub, u jednom danu uplatila pola miliona evra i PDV, prilikom preuzimanja Mitrovića i želimo im puno sreće u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona", zaključuje se u saopštenju.
 
Mitrović je u niški Radnički došao 2019. godine, a nastupao je i u mlađim kategorijama selekcije Srbije (do 20 i 21 godine).
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: