Nazad

Stefanović napušta Crvenu zvezdu

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Ponedeljak 27.08.2012 - 12:10

Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Đorđe Stefanović tokom dana će zvanično napustiti tu funkciju.

 Stefanović se na takav potez odlučio iz zdravstvenih razloga, a više detalja biće poznato posle konferencije za štampu koja je zakazana za 12 časova na stadionu ’crveno-belih’.

 
Prvi operativac kluba iz Ljutice Bogdana već je zbog bolesti odsustvovao, a iako se u julu vratio na posao, po njegovim rečima, shvatio je da ne može više.
 
„Ovo je moja lična odluka, nisam imao nikakav pritisak sa strane. Od prvog dana sam u timu predsednika Vladana Lukića i smatram da smo zajedno izgurali jedan od najtežih perioda. Pored mnogih turbulencija, ovaj tim Zvezde ima budućnost, što smatram svojim uspešnim poslom“, rekao je Stefanović za „Sport“, „Smatram da je trenutak ozbiljan za mene, posebno što moram na lečenje u bolnicu u trajanju od sedam dana i zatim u neku od banja zbog visokog šećera. Najbolje je da završim svoju misiju, posle skoro 40 meseci na „Marakani““. 
 
Stefanović ističe da veruje da je uradio sve što je mogao tokom svog boravka na marakani. 
 
„Nema skrivanja. Radio sam najbolje što sam mogao i na konferenciji ću precizirati još neke detalje“, istakao je Stefanović. 
 
Funkciju generalnog sekretara trebalo bi da preuzme Stefan Pantović, koji je menjao Stefanovića dok je bio na bolovanju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: