Nazad

Stefanović: Ostajem u Zvezdi!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:40

Đorđe Stefanović oštro je demantovao pisanja pojedinih medija da napušta Crvenu zvezdu i da će funkciju generalnog sekretara u skorije vreme preuzeti Dušan Mrakić, član UO kluba iz Ljutice Bogdana. "Sramno je da se neko napada kada nije u mogućnosti da se brani", rekao je Stefanović za zvanični sajt srpskog osvajača Kupa. "Kao što mnogi znaju imao sam ozbiljnih zdravstvenih problema i čak sam jedan vremenski period bio hospitalizovan. Morao sam posle izlaska iz bolnice da uzmem dvonedeljno bolovanje", objasnio je generalni sekretar Zvezde njegovo odsustvo iz kluba. "Ovom prilikom se zahvaljujem ljudima koji su me odmenili tokom odsustva sa mesta koje je jako odgovorno i izuzetno stresno. Mogu samo da poručim svima koji su me smenili da sam zdraviji nego ikad i da se vraćam na svoje radno mesto 24. jula", poručio je Stefanović.

  Đorđe Stefanović oštro je demantovao pisanja pojedinih medija da napušta Crvenu zvezdu i da će funkciju generalnog sekretara u skorije vreme preuzeti Dušan Mrakić, član UO kluba iz Ljutice Bogdana.

"Sramno je da se neko napada kada nije u mogućnosti da se brani", rekao je Stefanović za zvanični sajt srpskog osvajača Kupa. 

"Kao što mnogi znaju imao sam ozbiljnih zdravstvenih problema i čak sam jedan vremenski period bio hospitalizovan. Morao sam posle izlaska iz bolnice da uzmem dvonedeljno bolovanje", objasnio je generalni sekretar Zvezde njegovo odsustvo iz kluba. 

"Ovom prilikom se zahvaljujem ljudima koji su me odmenili tokom odsustva sa mesta koje je jako odgovorno i izuzetno stresno. Mogu samo da poručim svima koji su me smenili da sam zdraviji nego ikad i da se vraćam na svoje radno mesto 24. jula", poručio je Stefanović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: