Nazad

Stigla zvanična ponuda na "marakanu", zvezda nezadovoljna: Anderleht hoće Petrovića

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 02.06.2021 - 12:23

Znalo se da će fudbaler Crvene zvezde NJegoš Petrović biti tražena roba u letnjem pralaznom roku i na adresu crveno-belih stigla je zvnaična ponuda za mladog igrača.

Crveno-beli traže više FOTO: Screenshot
Belgijski velikan Anderleht poslao je šampionu Srbije ponudu od 1.500.000 evra, saznaje "Mozzart sport". Zvezda nije zadovoljna sa tim i traži bar milion više i određene procente od naredne prodaje.
 
Ostaje da se vidi da li će se ovaj klub koji ima veliku tradiciju kupovine u Srbiji povući iz pregovora ili će prihvatiti ono što želi klub iz LJutice Bogdana.
 
Momak iz Krupnja je ove sezone u Superligi Srbije odigrao 35 utakmica i postigao jedan gol. Ipak, navijači Zvezde posebno pamte njegov projektil protiv Genta kojim je trasirao crveno-belima ka pobedi.
 
Belgijski gigant ima dugu tradiciju kupovine igrača sa ovog podneblja. Kupovina Aleksandra Mitrovića iz Partizana predstavlja jedan od najvećih izlaznih transfera u istoriji (pet miliona evra). Anderleht je od Crvene zvezde kupio Luku Milivojevića, dok je pre nešto više od godinu dana iskoristio smetnje na realaciji uprava kluba-Luka Adžić oko novog ugovora. I za 800.000 evra dobio krilnog igrača, koji je trenutno na pozajmici u Holandiji.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: