Nazad

Stojadinović izdvojio dva imena

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 28.12.2012 - 11:40

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović okončao je potragu za potencijalnim pojačanjima po Južnoj Americi, a pažnju su mu privukla dva fudbalera.

crvena zvezda

U pitanju su 26-godišnji štoper iz Venecuele Grendi Peroso Rinkon, te 20-godišnji ovanzivni vezista iz Perua Kristijan Kueva.

Međutim, cela priča o budućim transferima je ipak u drugom planu, jer je glavni cilj nove uprave na čelu sa finansijskim sektorom sanacija velikog duga i aktiviranje klupskog računa.

Sve dok je Zvezde račun blokiran, transferi neće biti mogući. U prvom planu biće eventualne pozajmice igrača iz takozvanih "prijateljskih" klubova, kao što je Olimpijakos sa kojim je Zvezda uspostavila saradnju.

Navodno bi na "Marakanu" trebalo da stignu igrači tim iz Pireja Petar Grbić i Aleksandar Katai, dok je sportski direktor grčkog tima Darko Kovačević demantovao da će u bivši tim poslati i Marka Pantelića.

On bi u Zvezdu ipak mogao da stigne na leto, zajedno sa Milošem Ninkovićem, a možda se na Marakanu vrati još nekoliko bivšig prvotimaca.

Da li će Zvezda da se osloni na pozajmice fudbalera, ali će da kupuje igrače novcem koji nema, biće jasnije nakon sednice Upravnog odbora koja je na programu u petak.

Štoper Rinkon je rođen 1986. godine, visok je 182 centimetra, a 37 puta nastupio je za Venecuelu. Nastupao je za Truhiljanos, Tahiru, Anzoategu, dok ga je aktuelni klub iz Kolumbije Bojasa pozajmila Olimpu iz Argentine.


 Ofanzivac Kueva je mladi reprezentativac Peruarođen 1991. godine. , vezni igrač. Rođen 23. novembra 1991. Visok je 168 centimetara, pa ga porede sa Tiom Volkotom. Na 92 utakmice u peruanskoj Primeri, postigao je 12 golova. Njegova vrednost procenjuje se na 150.000 evra.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: