Nazad

Stojke odmara, a ovih 8 su OTPISANI

Izvor: Mondo, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 21.06.2019 - 12:18

Trener Partizana Savo Milošević sproveo je u delo oštre rezove. Proitajte ko sve nije otišao na pripreme na Zlatibor.

Savo Milošević presekao FOTO: YouTube printscreen
Savo Milošević je presekao i u autobusu za Zlatibor nije bilo osmorice igrača koji su "otpisani".
 
Odbrambeni fudbaleri Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Miroslav Vulićević, kao i nekoliko igrača iz veznog i ofanzivnog dela tima Nemanja Nikolić, Goran Zakarić, Radivoj Bosić i Dejan Georgijević.
 
Jedno od iznenađenja jeste i ime Miroslava Vulićevića, koji je u Partizanu od 2014. godine. Desni bek (34 godine) je sa Partizanom osvojio dve ttule prvaka države i osvojio četiri trofeja u Kupu Srbije, a za crno-bele je odigrao 156 utakmica.
 
Vulićević je, rečeno nam je u klubu, odlučio da za sada ne daje izjave.
 
Ali i Gorana Zakarića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine nije otišao na Zlatibor, ali ostaje da se vidi da li će ekipi priključiti na pripremama u Sloveniji (od 2. do 13. jula).
 
Zanimljivo je da je u autobusu za Zlatibor i štoper Bojan Ostojić, kome je istekao ugovor, ali postoji mogućnost da potpiše novi.
 
Golman Vladimir Stojković dobio je duži odmor i naknadno će se priključiti, dok su sa mladom reprezentacijom Srbije su nedavno pojačanje Svetozar Marković i Danilo Pantić, čiji ostanak zavisi od dogovora sa Čelsijem, kao i Aleksandar Luitovac, koji je sa Partizan dogovorio sve oko dolaska.
 
Na pripreme na Zlatibor otišli su: golmani - Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, potom igrači - Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zđelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović, Miljan Momčilović, Nikola Lakčević, Armin Đerlek i Musa Ndžai.
 
Crno-beli će šest dana raditi na Zlatiboru, a u utorak je planirana prva provera protiv podgoričke Budućnosti u Užicu, potom protiv Zvijezde u Ugljeviku (30. juna), pre odlaska na Pohorje na drugu fazu priprema 2. jula.
 
Zakazane su i prijateljske utakmice protiv Rogaške (3. jul), Olimpije u Ljubljani (6. jul), Bordoa u austrijskom Klagenfurtu (10. jul) i Pakšija (13. jul).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: