Nazad

Stojković: Ispunili san

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 31.08.2012 - 09:51

Fudbaleri Partizana (pre)zadovoljni zbog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. "Nisam mogao da imam bolji oproštaj", izjavio Aksentijević.

 Saša Marković je posle pobede nad Tromsom (1:0) i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope rekao da je njegova ekipa bila strpljiva pošto je znala kako će protivnik igrati. 

 
"Utakmica je bila teška, znali smo kako će Tromso igrati, ali smo bili strpljivi, postigli smo gol i utakmicu priveli kraju. Znali smo da nismo smeli da primimo gol jer bismo onda morali da damo dva. Presrećni smo jer smo vredno radili, svi smo žarko želeli pobedu i plasman u grupnu fazu", rekao je Saša Marković. 
 
Čuvar mreže crno-belih Vladimir Stojković rekao je da je uspeh stigao jer su svi "poginuli za klub". 
 
Ovo je ono što smo sanjali. Dogovorili smo se da ginemo za klub i pobedili smo. BIli smo uplašeni u prvom poluvremenu, ali je to kasnije sve došlo na svoje. Presrećan sam što ćemo igrati grupnu fazu takmičenja", kazao je golman crno-belih.
 
 
Štoper Miloš Ostojić, koji prethodnih nekoliko utakmica nije igrao zbog povrede, istakao je da se na vreme oporavio. 
 
"U pravom trenutku sam se vratio posle povrede i uspeo sam, uz pomoć saigrača, da izađem na kraj sa njihovim napadačima. Vidi se da smo napredovali i sada je potrebno da podignemo samopouzdanje kako bismo se što bolje spremili za Superligu", istakao je Ostojić. 
 
Desni bek Nikola Aksentijević, koji prelazi u holandski Vitese, rekao je da se plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope na najbolji način oprostio od crno-belog dresa. 
 
"Nisam mogao da imam bolji oproštaj. Nema veze što nisam igrao protiv Tromsa, važno je da smo pobedili i prošli dalje. Sada već razmišljam o nekim drugim stvarima, jer me očekuju nove obaveze u novom klubu. Odlazim u sjajnu ligu i klub i malo mi je žao što napuštam drugare sada kada smo se plasirali u grupnu fazu takmičenja", izjavioo je Aksentijević.
 
Napadač Tromsa Aleksandar Prijović rekao je da je norveški tim eliminisan zbog lošeg rezultata na svom terenu.
 
"Partizan je zasluženo pobedio, mi smo mnogo bolje igrali kod kuće nego u revanšu. Znali smo da će u Beogradu biti teško, Partizan je bio bolji, imao je veće šanse. Mislio sam da nećemo primiti gol iz kornera, ali se to ipak desilo", rekao je Prijović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: