Nazad

Stojković se seli u Tursku

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Petak 28.12.2012 - 11:44

Golman Partizana Vladimir Stojković mogao bi već u zimskom prelaznom roku da napusti Partizan, a „Sport“ piše da je već dogovorio saradnju sa turskim Mersinom.

Vladimir Stojković

Prema saznanjima „Sporta“, Stojković je dogovorio trogodišnju saradnju sa tim klubom, a u redovima šampiona Srbije ne žele da mu staju na put, u znak zahvalnosti za igre u ’crno-belom’ dresu i zbog želje da se rastereti budžet.

Uprkos tome što se činilo da je Stojković pred potpisivanjem novog ugovora sa Partizanom, u četvrtak je došlo do obrta. Saradnja sa turskim prvoligašem je, kako piše „Sport“, dogovorena preko posrednika, među kojima su i srpski menadžer Ranko Stojić i jedan engleski agent, koji brine o karijeri srpskog golmana, koji su o svemu obavestili čelnike Partizana, prvenstveno sportskog direktora Ljubišu Tumbakovića.

Za Stojkovića se zna da je jedan od najplaćenijih fudbalera u ekipi, pa bi prelaskom u Mersin dosta rasteretio budžet ’crno-belih’. S druge strane, Mersin pokušava da se prestroji tokom zimske pauze, pošto u prvenstvu drži pretposlednju poziciju, a akcenat su stavili na dovođenje kvalitetnog golmana, a izbor je očigledno pao na Stojkovića.

Stojković je karijeru počeo u rodnoj Loznici, a potom je branio boje Zemuna, Crvene zvezde, Nanta i Sportinga, a kao pozajmljen igrač i Vitesea, Hetafea i Vigana, da bi na kraju prešao u Partizan, gde je imao veliku ulogu u dominaciji ’crno-belih’ u srpskom fudbalu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: