Nazad

Stojković: Selektore, spreman sam

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Četvrtak 20.12.2012 - 11:31

Vladimir Stojković oporavio se od preloma ključne kosti, željno očekuje nastavak sezone, te poručuje selektoru Siniši Mihajloviću da je spreman za Hrvatsku.

Vladimir Stojković

"Skroz sam ozdravio, čak sam mogao da se vratim na teren u finišu jeseni, ali nije bilo potrebe za rizikom u poslednje tri utakmice. Nekoliko sedmica sam trenirao u Zemunelu, nisam osećao nikakve probleme", rekao je Stojković.

Od 7. oktobra, kad je na njega naleteo napadač Javora Ifeani Onjilo, golman Partizana više vremena proveo je u ambulanti, druženju sa lekarima, da bi sredinom novembra izašao na teren „Zemunela”.

"Još na prvom treningu posle povrede počeo sam da se bacam u levo. Lekari su mi preporučili samo da trčim, ali nisam mogao da izdržim, pa sam se okušao u paradama. Kažu da je kost čvršća kad zaraste, sad u njoj ima više kalcijuma nego pre. Ništa me ne boli, nema ni straha, toliko sam spreman da mogu da skačem i iz aviona, ako je potrebno", pun je samopouzdanja Stojković.

Kad 22. marta Srbija krene u okršaj sa Hrvatskom, u ključno meču u kvalifikacijama za SP 2014, Sojković očekuje da će čuvati mrežu nacionalnog tima na paklenom gostovanju.

"Volim takve utakmice, zato i sad kažem: spreman sam za Hrvatsku!", rekao je Stojković.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: