Nazad

Stojković: Zvižduci? Ne bih o tome...

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 16.08.2012 - 12:27

Golman reprezentacije Srbije ne želi da priča uvredama koje je trpeo tokom remija sa Irskom. "Najvažniji je tim, ne bih da opet pokrećemo neke teme".

Upadljiva tišina na tribinama "Marakane" tokom remija Srbije i Irske prekinuta je tek desetak puta.

U nekoliko navrata malobrojni navijači mogli su da čuju pesmu gostujućih navijača. U mnogo više - jake zvižduke i slabe aplauze upućene Vladimiru Stojkoviću.

Svaki kontakt sa loptom prvog čuvara mreže "orlova" propraćen je reakcijom dela navijača, kojima su draže boje kluba od reprezentacije.

Sa severne tribine (i njoj bližeg dela zapada) čuli su se zvižduci, dok su gledaoci na suprotnoj strani aplaudirali.

Monotona utakmica dodatno je doprinela tome da pažnja prisutnih najčešće bude usmerena ka golu Srbije.

Stojković nije reagovao, kao što nije podigao tenziju ni u razgovoru sa novinarima u miks-zoni posle duela.

"Zvižducima zaista ne bih davao na značaju, najbitnije mi je da je reprezentacija odigrala dobro, da se sve završilo kako i treba. Utakmica je prošla bez povreda i motivisani se vraćamo u klubove", rekao je golman Partizana.

Predstavnike medija zanimalo je da li je dobio podršku saigrača na poluvremenu. Nije želeo da govori ni o tome.

"To stvarno nije glavna najvažnije. Ne bih da opet otvaram tu temu ko zna koji put. Završilo se sve kako treba, idemo dalje".

O utakmici rekao je manje-više isto što i saigrači.

"Odigrali smo kvalitetan meč. Videli smo koliko trenutno možemo. Odigrali smo dobro, igra nam daje nadu i motiv pred sledeće takmičarske utakmice. Odbrana je delovala odlično, a znamo da ona počinje od napada. Verujem da ćemo uskoro početi i da dajemo golove".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: