Nazad

STRELJAŠTVO: Zorana Arunović u finalu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 29.07.2012 - 12:18

Srpska reprezentativka u kvalifikacijama discipline vazdušni pištolj 10 metara na Olimpijskim igrama zauzela petu poziciju i izborila finale.

 Zorana Arunović boriće se popodne za medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Ona je u kvalifikacijama discipline vazdušni pištolj 10 metara zauzela peto mesto sa 385 krugova i izborila plasman u finale.

 
Srpska reprezentativka je kako je takmičenje odmicalo postizala sve bolje rezultate i na kraju uspela da stigne do plasmana među osam najboljih.
 
Arunovićeva je tako stigla do prilike da ponovi, ili čak nadmaši uspeh Andrije Zlatića, koji je prvog dana takmičenja u Londonu osvojio prvu medalju za Srbiju - bronzu, i to u istoj disciplini .
 
Najbolja u kvalifikacijama bila je Kineskinja Venjun Guo sa 388 krugova.
 
Finalni obračun na programu je od 12.45 časova.
 
Druga takmičarka Srbije u istoj disciplini Bobana Veličković nije uspela da se plasira među osam najboljih. Ona je u kvalifikacijama zauzela 22. mesto sa 379 krugova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: