Nazad

Šuput u Cedeviti

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 07.08.2012 - 20:32

Bivši košarkaš Partizana i Hemofarma posle pet godina u Nemačkoj vraća se u ABA ligu. Potpisao ugovor sa zagrebačkim klubom, koji vodi Božidar Maljković.

 Predrag Šuput posle pet godina boravka u Bambergu, karijeru će nastaviti u ekipi Cedevite, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

 
Šuput (35 godina, 201 cm) je pre odlaska u Nemačku igrao za Spartak iz Subotice, Vojvodinu, Hemofarm i Partizan, sa kojim je osvojio dve titule prvaka države.
 
Cedevita, koju će sa klupe predvoditi Božidar Maljković, osim Šuputa u svoje redove dovela je i Lukšu Andrića, Brejsija Rajta i Marka Tomasa.
 
Vicešampion Hrvatske će osim u ABA ligi nastupati i u Evroligi u sezoni 2012/2013.
 
Predrag Šuput biti tek drugi igrač iz Srbije koje će nastupati za neki hrvatski klub posle raspada SFRJ. Pre njega to je učinio Aleksej Nešović, koji je u sezoni 2006/2007. bio član Zagreba.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: