Nazad

Sve izvesniji Milijašev povratak na "Marakanu"

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Sreda 15.08.2012 - 11:22

Crvena zvezda dočekala je svojih "pet minuta" kada je pozicija Nenada Milijaša u Vulverhemptonu u pitanju. "Vukovi" stavili Srbina na transfer listu a bivši klub otpočeo pregovore za otkupljivanje Milijaševog ugovora.

Portal "mondo.rs" prenosi saznanja da su u toku pregovori između Vulverhemptona i Crvene zvezde oko transfera Nenada Milijaša u beogradski klub.
 
Bivši kapiten crveno-belih nalazi se na listi igrača kojih će Vulverhempton pokušati da se "otarasi" da bi smanjio troškove nakon ispadanja u Čempionšip.
 
Nenad Milijaš ima ugovor sa "Vukovima" na još godinu dana ali bi njegov klub mogao da pristane da ga ustupi Crvenoj zvezdi bez novčane nadoknade samo da bi Milijaša skinuo sa platnog spiska ili izbegao nepotrebne troškove prevremenog raskida ugovora.
 
Srbin nije bio često na terenu u prethodnoj sezoni pa se očekuje da bi Crvena zvezda mogla vrlo lako da obezbedi njegov povratak u klub do prvog meča sa Bordoom.
 
Milijaš ima 29 godina a za Crvenu zvezdu je igrao u periodu od 2006. do 2009. godine kada se preselio na Ostrvo.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: