Nazad

Terzić: Nećemo da nam poklone titulu

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 17.03.2020 - 11:50

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne želi da se titula dodeli crveno-belima, ako se prvenstvo prekine zbog koronavirusa.

Kada bi se liga prekinula, najverovatnije bi se trenutni poredak uzeo kao konačan.
 
Španski "AS" pisao je nedavno da bi u Evropi mogao da bude iskorišćen model iz 1999. godine, kada je tada prvoplasiranom Partizanu dodeljena titula usled prekida prvenstva zbog NATO bombardovanja.
 
"Nećemo uopšte da razmišljamo o tome da nam bude dodeljena titula. Čak i da se desi prekid prvenstva, nastaviće se u nekom trenutku. Za četiri, šest nedelja, kad god, kad prođe epidemija, kad se sve smiri i vrati u normalnu. Biće i tad dovoljno vremena da se odigraju sve utakmice do kraja. Skoro je izvesno da će Evropsko prvenstvo biti odloženo, a to znači da ćemo imati ceo jun. Ne želimo da nam bilo ko poklanja titulu. Do kraja juna ćemo regularno završiti prvenstvo", rekao je Terzić u intervjuu za "Informer".
 
Posle 26 odigranih kola, Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: