Nazad

Terzić: Nezaboravno veče i vrhunska pobeda

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 18.08.2021 - 12:32

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, oglasio se posle ubedljive pobede nad Klužom (4:0).

FOTO: Screenshot
Tim Dejana Stankovića stekao je veliku prednost iz prvog meča za mesto u Ligi Evrope i ostaje da dovrši posao u Rumuniji sledećeg četvrtka.
 
Terzić nije skrivao zadovoljstvo.
 
"Čestitam našim sjajnim igračima i stručnom štabu na još jednoj vrhunskoj evropskoj pobedi koju su nam priredili. Za sve one koji vole Zvezdu ovo je bilo još jedno nezaboravno veče u kome je naplaćen trud svih u klubu", rekao je Terzić za klupski sajt.
 
On se posebno zahvalio navijačima na podršci.
 
"Posebnu čestitku i posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, našim zvezdašima, našim Delijama, publici koja je bila na 'Marakani' i prepoznala trenutak kada je stvarno teško, podržala ekipu i pevala svih 90 minuta. Podržavala je ovaj tim i igrače od samog starta i taj osećaj podrške čitavom klubu je nešto što je mnogo teško dočarati rečima. Njihova ljubav prema Zvezdi je dala posebnu energiju i snagu i mnogo je doprinela ovoj pobedi. Verujem da je ovo još jedna sezona u kojoj ćemo Evropi pokazati svoj kvalitet i obradovati naše navijače novim pobedama", zaključio je Terzić.
 
Zvezda je zagazila ka petom uzastopnom učešću u grupnoj fazi UEFA takmičenja. Time takođe može da popravi finansiju kasu.
 
Uz rezultate idu i nagrade iz UEFA, pa će srpski osvajač "duple krune" dobiti ček iz Niona na iznos od 6,6 miliona evra.
 
Lepa suma, koja je mogla da bude i znatno viša da su crveno-beli prošli moldavski Šerif u borbi za Ligu šampiona, bez obzira na ishod u plej-ofu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: