Nazad

Tijana Bogdanović i Milica Mandić zlatne na Otvorenom prvenstvu SAD

Izvor: N1 info, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 28.02.2020 - 13:18

Reprezentativke Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović i Milica Mandić osvojile su zlatne medalje na Otvorenom prvenstvu Amerike u Orlandu.

Obe će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju FOTO: TK Galeb Facebook
Mandić i Bogdanović su, predvođene trenerom Draganom Jovićem, do najsjajnijih odličja došle kroz borbe u svojim kategorijama.
 
Tijana je u kategoriji do 53 kilograma u finalu bila bolja od Kanađanke Nađe Tešić koju je savladala 16-10. Pre toga eliminisala je Amerikanku Song (17:3), dok je u polufinalu bila bolja od Arauho iz Brazila (28:17).
 
Milica Mandić je u svojoj kategoriji (do 73 kilograma) u prvom kolu savladala Kanađanku Rejčel (17:3), pa Amerikanku Porč (16:0), u polufinalu je bila bolja od Pereire (Brazil) sa 10:5, a u finalu je pobedila Francuskinju Vander sa 17:2.
 
Podsetimo, obe tekvondistkinje su ranije ispunile normu i predstavljaće Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: