Nazad

Tipsa jači i od Pečnera i od vrtloga na Vimbldonu

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 19:32

Janko zadovoljan zbog plasmana u osminu finala i svestan da ga protiv Džona Iznera očekuje još teži izazov

 Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da mu je današnja pobeda nad Filipom Pečnerom u drugom koluOlimpijskog turnira u Londonu bila teška zbog uslova igre i jakog vetra, ali je ocenio da je zasluženo pobedio posle tri seta.

"Nije bilo lako zato što uslovi za igru nisu bili jednostavni. Duvao je jak vetar i to ne čak ni u jednom pravcu, već više kao neki vrtlog. Bilo mi je jako teško da, pod jedan, kontrolišem osnovne udarce, a pod dva... bacanje za servis - totalno nisam uspeo da se snađem u prvom setu...Osećam da sam zasluženo pobedio jer sam imao više šansi", rekao je Tipsarević posle trijumfa 3:6, 6:3, 6:4.

 

On će u osmini finala igrati protiv Džona Iznera, sa kojim se samo jednom sastao pre ovoga, kada ga je pobedio u dva seta.

"Ne želim opet da kukam, to sam rekao pre meča (prvog kola) sa Davidom Nalbandijanom, ali imam jedan od najtežih žrebova na ovoj Olimpijadi. To što sam pobedio Iznera nema nikakve veze jer smo odtada obojica dosta napredovali kao igrači. Sve će zavisiti od toga koliko budem uspeo da budem smiren na svojoj servis i da uspem da ga nateram da igra na njegovom servisu, pošto svi znate da posle Ive Karlovića ima možda najbolji servis na svetu... Biće neugodan meč za obojicu", rekao je Tipsarević

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: