Nazad

Todorić: Borićemo se za drugo mesto, Zvezda je već prva!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Petak 24.08.2012 - 13:20

Sportski direktor Partizana poručio da njegovu ekipu očekuje velika bitka za plasman sa kragujevačkim Radničkim

 Nema kraja prepucavanjima iz tabora košarkaških večitih rivala, a novo "ulje na vatru" dodao je sportski direktor aktuelnog šampiona naše zemlje Dragan Todorić.

 
On smatra da je borba za trofeje već odlučena.
"Biće to odličan sastav za drugo mesto za koje ćemo se boriti sa kragujevačkim Radničkim, s obzirom da je Crvena zvezda već prva", rekao je Todorić za Sport.
 
Plejmejker Džej Ar Bramer se pominjao kao novo pojačanje Parnog valjka, ali direktor crno-belih poručuje da je prelazni rok za Partizan završen.
"Nikoga više ne dovodimo, pogotovo ne plejmejkera. Uostalom imamo trojicu na tom mestu, mislim da je organizator igre potrebniji Zvezdi, to je nas neko pomešao sa njima. Stigao je Gordon, imamo još trojicu igrača na probi (Degara, Gutjerez, Bortolino), a do kraja nedelje ćemo odlučiti ko od njih ostaje", zaključio je Todorić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: