Nazad

Tošić: Mi smo bolja ekipa

Izvor: Blic sport - Nacionalni sport - Nedelja 06.05.2012 - 18:46

Defanzivac Crvene zvezde Duško Tošić istakao je posle trećeg uzastopnog trijumfa u večitom derbiju da su on i njegovi saigrači pokazali Partizanu da su bolja ekipa ovog proleća, iako je pehar šampiona po peti uzastopni put završio u Humskoj.

"Bili smo strpljivi, čekali smo svoju šansu, i to nam se na kraju isplatilo. Svakako da nema slađe pobede od pobede u derbiju. Čestitam Partizanu na osvojenoj tituli, ali smo mi ovog proleća pokazali da smo bolja ekipa. Mislim da smo svi odigrali dobro, i ovo je pobeda ne samo 11 ili 14 igrača koji su danas igrali, nego svih nas", rekao je Tošić.

Zvezdin štoper se zahvalio navijačima na fantastičnoj podršci.

"Hvala i navijačima koji su nas bodrili kao da se igra utakmica za titulu, i na taj način pokazali da su najbolji na svetu. Okrećemo se Kupu, i obećavam da ćemo u finalu u Kruševcu igrati i boriti se za njih, kako bismo osvojili trofej", zaključio je Tošić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: