Nazad

Tošić: Radije bih na "Marakanu" nego u Niš

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 16.05.2019 - 12:34

Junak Partizanovog plasmana u finale Kupa Srbije Zoran Tošić izneo je svoj stav o dilemi gde će se igrati meč za trofej.

Partizan će Kup braniti 23. maja protiv najvećeg rivala Crvene zvezde, a za sad zvanični domaćin je Niš.
 
Međutim, jasno je da "Čair" neće moći da odgovori na interesovanje navijača, niti će organi reda moći da garantuju bezbednost kao što bi to mogli u Beogradu, pa se već spekuliše o preseljenju finala u prestonicu, kao što je to učinjeno 2017. kada je takođe derbi odlučivao o Kupu.
 
"Ako mene pitate pre bih igrao i na Marakani nego na ovom terenu u Nišu, ali ne znam koliko se ja pitam", rekao je Tošić u Nišu, a prenosi "Mondo".
 
Partizan je do finala Kupa stigao remijem sa Radničkim 1:1, kojim je odbranio minimalnu prednost iz prvog susreta u Beogradu. Domaćin je poveo u 75. minutu preko Saše Stojanovića, ali je samo pet minuta kasnije Tošić poravnao i poslao crno-bele u finale.
 
"Ovo se od Partizana i očekuje", rekao je popularni Bambi, "Od početka je bio cilj da prođemo u finale, jer je to obaveza kad igraš u Partizanu. Naročito posle loše sezone u prvenstvu. Ostao nam je Kup, bitno takmičenje, jer u njemu Partizan godinama pruža dobre rezultate i osvaja trofej. Kad se karijere završe svi se pitaju šta si i koliko osvojio, postali smo svesni toga. Drago mi je da smo u finalu, jer su pehari razlog zbog kojeg igramo fudbal".
 
Bivši igrač moskovskog CSKA i engleskog Mančester junajteda kaže da je "osetio" gol kako se akcija razvijala.
 
"Tražio sam loptu Zdjelaru, on je dodao Rikardu, ispratio sam ga. Nešto mi je govorilo da će lopta doći i, eto, došla je", kaže Tošić.
 
Sledi novi duel sa najvećim rivalom Zvezdom, koja je bila bolja u poslednjem okršaju sa 2:1.
 
"To je šlag na tortu, za sve, za igrače, navijače, javnost".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: