Nazad

Trojici "Zabranjenih" zatvor zbog tuče

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Utorak 24.04.2012 - 20:31

Trojica pripadnika partizanove navijačke grupe osudjeni zbog tuče u restoranu SD "Partizan"

Aleksandar Joksić osuđen je na 14 meseci zatvora, Milan Gudević na godinu dana, a Vlada Živković na osam meseci, precizirala je portparol i sudija tog suda Ivana Ramić.



Huligani su osuđeni zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, dodala je sudija, a kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu na tu presudu Apelacionom sudu u Beogradu.


Zbog incidenta u Humskoj, petorica "Zabranjenih" su u januaru sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključili sporazum i priznali krivicu, pa su im izrečene četiri zatvorske i jedna uslovna kazna.



"Zabranjeni" su u noći između 9. i 10. septembra prošle godine u restoranu SD "Partizan" u Humskoj izazvali masovnu tuču u kojoj je teže povređeno nekoliko osoba.



Oni su bejzbol palicama i držalicama za poljoprivredne mašine, napali članove obezbeđenja, misleći da su pripadnici navijačke grupe "Alkatraz", nekoliko ljudi povredili, dok je jedan pripadnik obezbeđenja izboden nožem.


Ove dve grupe navijača imaju dugu istoriju sukoba, u kojima je bilo i korišćenja vatrenog oružja, čak i jedna žrtva - Ivan Perovića (20) ubijen u oktobru prošle godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: