Nazad

Tumbaković: Babović će biti vođa ovog tima

Izvor: Mozzarsport - Nacionalni sport - Četvrtak 16.08.2012 - 12:58

Sportski direktor Partizana poručio da će pokušati da pronikne u razloge antagonizma navijača, koji u vezisti crno-belih nisu prepoznali da je reč o sjajnom, druželjubivom i vrednom momku

Fudbaleri, stručni štab i uprava Partizana nakon slabog izdanja i eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona na konstantnom su udaru nezadovoljnih navijača crno-belih.

Vladimir Vermezović je protiv AEL-a zbog žestokih kritika publike ostavio na klupi Stefana Babovića koji nije bio u timu ni protiv BSK-a.

Ipak, Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković poručuje da u Baboviću vidi vođu ove ekipe crno-belih.
"Trudim se da proniknem u razloge antagonizma navijača, zbog čega nisu prepoznali da je reč o sjajnom, druželjubivom, vrednom momku, profesionalcu koji je u izboru novinara i trenera poslednje dve godine bio jedan od ponajboljih igrača Superlige. Stefan je dete ovog kluba, fantastično se pripremio i trebalo bi da bude vođa ovog tima. Učinićemo sve da ga vratimo na mesto koje mu pripada", rekao je Tumbaković za Sportski žurnal.

Partizan u subotu (20.00) igra prvenstveni meč sa Donjim Sremom na Karađorđu u Novom Sadu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: