Nazad

Tumbaković dobija otkaz? 15 ljudi odlučuje o sudbini selektora

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 24.11.2020 - 13:20

O sudbini Ljubiše Tumbakovića će u Staroj Pazovi da odlučuje 15 članova Izvršnog odbora FSS.

Kako pišu "Novosti" nije poznato da li će sednica biti održana "onlajn" ili uživo, ali već sutra se može doneti odluka o Tumbakovićevoj sudbini.
 
Izvršni odbor broji 15 članova i da bi se donela odluka potrebno je da bude osam glasova i očekuje se da i Tumbaković podnese izveštaj o svemu što se desilo.
 
Za sada je poznato samo da je javnost ogorčena zbog propuštene prilike da se ode na EP posle više od dve decenije, prvi put pod zastavom Srbije.
 
Mnogo više su navijači ljuti na kapitena Aleksandra Kolarova koji je danima, od okupljanja, pa do tri sata pred finalnu utakmicu sa Škotskom, ćutao o tome da nema dozvolu Intera i trenera Kontea da igra za svoju reprezentaciju, jer se klub u kojem zarađuje platu uplašio da se ne pogorša stanje tek zalečene povrede.
 
U izvršnom odboru FSS nalaze se: Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Marko Pantelić, Novica Tončev, Dragan Simović, Dušan Mrakić, Miloš Miljanić, Milan Karadžić, Marjan Rnić, Janoš Žemberi, Branko Stojaković, Dragan Ilić, Dragomir Lazović, Saša Bajčetić i Bojan Pavićević.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: