Nazad

UEFA uzela u obzir protest FSS

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Sreda 15.08.2012 - 14:37

Nakon jučerašnje odluke FSS da zvaničnim protestom podrži žalbu koju je FK Vojvodina uputio na adresu UEFA, iz Evropske kuće fudbala danas je stigao odgovor da je slučaj prosleđen Disciplinskom inspektoru na razmatranje i odlučivanje.

 Fudbalski savez Srbije još jednom je napravio odličan potez i pravovremenim delovanjem naterao UEFA na preispitivanje okolnosti koje su uticale na to da FK Vojvodina bude eliminisan iz kvalifikacija za LE.

 
FSS je juče uputio protest UEFA kojim je podržana žalba FK Vojvodina zbog suđenja glavnog arbitra meča koji su Novosađani igrali u Beču protiv Rapida.
 
Iz UEFA je danas stiglo pismo na adresu FSS u kome je član Pravnog odeljenja Veron Mosengo-Omba odgovorio na zahteve našeg FS.
 
U dopisu je između ostalog napisano i sledeće:
 
"U pismu FS Srbije postoje konkretno navedeni elementi koji mogu da upute na kršenje Pravilnika UEFA" a dodaje se još da je čitav slučaj prosleđen Disciplinskom inspektoru UEFA na razmatranje i odlučivanje.
 
FSS je naveo da će o odlukama Disciplinskog inspektora UEFA javnost biti pravovremeno obaveštena.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: