Nazad

Uprkos svemu, najbolji smo

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Ponedeljak 30.04.2012 - 07:20

Stefan Babović, povremeni kapiten Partizana, rekao je posle osvajanja nove titule prvaka da je "pritisak bio neshvatljiv"

 "Sigurno je da je bilo dosta oscilacija u našoj igri, bilo je teških trenutaka tokom sezone ali smo na kraju ponovo prvaci, peti put zaredom," rekao je posle pobede Partizana u Čačku Stefan Babović.

"Uprkos svim pričama i kritikama i željama da ne budemo prvi, ipak smo prvi i na ovim prostorima smo najbolji. U Evropi ove sezone nismo bili dobri ali je realnost Srbija, a ovde smo najbolji."

Babović je rekao i da je ekipa igrala pod velikim pritiskom. 

"Toliki je pritisak u Partizanu da ja to ne mogu da shvatim, mladi igrači se sada suočavaju sa tim. Dugo sam ovde pa sam već i navikao. I prošle godine, kada smo se izjednačili sa Zvezdom, bio je ogroman pritisak, neshvatljivo veliki, sada ponovo ali smo stigli do titule. Možda ne sjajnom igrom ali pobedama...

Babović kaže da je derbi važan ali ne i najvažniji. 

"Naravno da je važno da dobijemo derbi, ne toliko važno koliko je bilo važno da osvojimo titulu ali ćemo se sigurno potruditi da dobijemo. Nismo imalio sreće u prethodne dve, mnogo smo šansi propustili." 

Babovcih je više puta nagoveštavao odlazak iz Partizana. 

"Otišao bih u junu, ako budem zadovoljan ponudam, igra mi se u inostranstvu ali naravno da sam srećan u Partizanu ali treba malo i da se smene generacije," rekao je Stefan Babović, koji je u Jelen Superligi odigrao ove sezone 26 utakmica, postigao tri gola i imao pet asistencija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: