Nazad

UŽIVO: Partizan - Jagodina 1:0

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 26.08.2012 - 19:56

Partizan poveo u finišu prvog poluvremena, strelac Aleksandar Mitrović. Jagodina imala tri velike prilike.

  U Humskoj je počela poslednja utakmica 3. kola JSL. Iako su iz Jagodine najavljivali da Ognjena Mudrinskog neće biti u sastavu, on, ipak, predvodi napad gostiju.

TOK UTAKMICE:

Na početku meča povici sa tribina protiv trenera Vladimira Vermezovića i uprave Partizana.

- U prvih desetak minuta inicijativa Partizana, ali bez pravih prilika. Jagodina se još nije otvorila. Da li će?

- 10. minut: Velika šansa za Jagodinu! Mudrinski, potencijalno pojačanje Crvene zvezde, dobio je loptu u šesnestercu, šutirao je iz prve, ali direktno u Vladimira Stojkovića.

- 11. minut: sa tribina se čuje: "Uprava napolje!" i "Đuro lopove" (odnosi se na predsednika Partizana Dragana Đurića). Na južnoj tribini transparent upućen igračima: "Ako nastavite stazama srama, sledeća parola sledi vama".

- 17. minut: Partizan igra sporo, tromo...Još nije stvorio nijednu iole izgledniju priliku.

- 20. minut: Korner za Jagodinu i nova šansa za goste. Projić je sjajno centrirao, štoper Vukašin Tomić je skočio, neometan, ali srećom po domaće, bio je zamalo neprecizan. Sa tribina odmah zvižduci. Opet su prekidi problematični za Partizan.

- 28. minut: Partizan je stegao obruč oko gola Jagodine, ali nedostaje pravi pas, dobar centaršut...Jagodina disciplinovana u defanzivi i skoncetrisana.

- 30. minut: Nova velika šansa za Jagodinu! Mudrinski je odlično reagovao glavom, sjajno šutirao, ali je Stojković spasio siguran gol, uz pomoć stative.

- 40. minut: Partizan vodi 1:0! Pravo niotkuda, Partizan je poveo protiv Jagodine. Nikola Ninković je nabacio jednu mekanu loptu, pravo na glavu mlađanog Aleksandra Mitrovića!

- sastavi timova -

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Miljković, Ivanov, Lazevski, Lovre, Saša Marković, Saša Ilić, Ninković, Mitrović, Lazar Marković.

JAGODINA: Bondžulić, Đukić, Projić, Tomić, Živanović, Gogić, Stojkov, Kostić, Mudrinski, Đurić, Miloš Stojanović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: