Nazad

UŽIVO: Partizan - Tromso 0:0

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 30.08.2012 - 21:33

Partizan napada Tromso, Saša Marković pogodio prečku sa 40 metara!

  TOK UTAKMICE

- prvo poluvreme - 

- "Sve od sebe dajte, za Grobare igrajte", istaknut je transparent na južnoj tribini stadiona Partizana.

- Posle prvih desetak minuta nema izrazitih šansi.

- 14. minut: Opasan napad Tromsa, ali požrtvovano se bacio Ostojić i telom sačuvao mrežu posle udarca Dragea. U nastavku akcije norveškog tima, lopta je iz auta ubačena na šest metara od gola Partizana, gde je Ondrašek primio između dvojice igrača Partizana(!), ali nije bio precizan.

- 19. minut: Novi udarac ka golu Partizana. prijović iskosa sa leve strane, udarac desnom nogom, po zemlji, ali pravo u Stojkovića.

- 20. minut: Prva dobra akcija Partizana. Saša Marković je centrirao, pravo na glavu mladom Aleksandru Mitroviću, ali nije to bilo dovoljno opasno po gol Tromsa.

- 23. minut: Dozlogrdilo je i Kamari! Nije mogao više da gleda to petljanje sa loptom, šutnuo je sa više od 20 metara, ali golman Tromsa je oprezan. Izboksovao je loptu.

- 27. minut: Spetakularan udarac Saše markovića sa više od 35 metara, ali nije imao sreće! Uputio je projektil ka golu Tromsa, ali je loptu zaustavila prečka! Kakva šteta!

30. - 40. minut: Desetominutni period zatišja i borbe na sredini terena. Medo Kamara se bori lavovski i često dobija aplauze sa tribina. 

PARTIZAN: Stojković - Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov - Medo, Saša Ilić, Tomić, Saša Marković, Mitrović, Lazar Marković.

(klupa: Petrović, Stanković, Aksentijević, Ninković, Stefan Šćepović, Zabija, Smiljanić).

TROMSO: Leskrstom - Kristijansen, Bjork, Mbođi, Kopinen, Sis, Bendiksen, Jensen, Drage, Ondrašek, Prijović. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: