Nazad

Valeri Božinov u Partizanu?

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 12:44

Iz pouzdanih izvora, doduše nezvaničnih, MONDO saznaje da je Valeri Božinov na pragu Partizana.

 Crno-beli su u potrazi za napadačem stigli do 26-godišnjeg golgetera Sportinga iz Lisabona - Valerija Božinova!

 
Potraga za centarforom u Humskoj izgleda da je završena.
 
Dolazak fudbalera Dinama iz Zagreba Ivana Krstanovića u domaćim medijima je proteklih dana predstavljen kao gotova stvar. Povod za stavranje takvog ambijenta dao je predsednik crno-belih Dragan Đurić.
 
Prvi čovek sprskog šampiona rekao je za "Sportski žurnal" da je napadač "modrih" novi igrač Partizana. Ali, ostavio je mogućnost angažovanja "nekog trećeg", jer je postojalo interesovanje i za Tavareša iz Maribora.
 
"Ima i treći...Ali, napišite da je Krstanović u Partizanu", ostao je zagonetan Đurić.
 
"Neko treći" bi možda mogao da bude bugarski reprezentativac.
 
Portuglaski mediji su prethodnih dana pisali da su za njega zainteresovani klubovi iz Serije A, a kao najozbiljnije opcije spominjani su Torino i Peskara. Božinov je takođe medijima rekao da bi voleo da se vrati u Italiju. 
 
Ukoliko se dogovori sa Partizanom, Bugarin bi u Humsku došao na pozajmicu. 
 
On je ove godine već bio prosleđen Lećeu, klubu u kojem je igrajući od 2002. do 2005. stekao slavu.
 
Nakon Lećea, preselio se u Fiorentinu, koja ga je pozajmila Juventusu u sezoni 2006/2007. Posle nekoliko godina u Italiji preselio se na Ostrvo. U Engleskoj je za dve godine odigrao samo 11 utakmica za Mančester siti.
 
Posle neuspešne epizode u dresu "građana" vratio se na "čizmu", u Parmu, za koju je igrao dve sezone (2009-2011), a iz koje je prešao u Lisabon. Za reprezentaciju je odigrao 36 utakmica i postigao šest golova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: