Nazad

Van Bronkhorst: Ništa nije gotovo

Izvor: OK Radio, mediji - Nacionalni sport - Petak 11.03.2022 - 12:14

Trener Rendžersa Đovani van Bronkhorst sumirao je utiske nakon pobede njegove ekipe (3:0) protiv Crvene zvezde u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

FOTO: Profimedia
Kako kaže Holanđanin, ništa nije gotovo.
 
"Igrali smo protiv novog tima i novog kluba. Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovde sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali još uvek nije gotovo. Možemo da budemo srećni sa učinkom, ali sledeće nedelje moramo da budemo dobri i tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovde. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedelju, a onda u ponedeljak bi trebalo da ponovo mislimo o Crvenoj zvezdi", izjavio je nekadašnji fudbaler Rendžersa. 
 
 Ipak, ističe da je njegov tim u velikoj prednosti.
 
"Pobede od 3:0 u Evropi ne viđate često, jer nema toliko golova u ovom takmičenju. Kada postignete tri pogotka protiv tima kakav je Crvena zvezda, to jeste dobar učinak, ali tek smo na pola puta. Mi idemo tamo sledeće nedelje i imamo veliku šansu da odemo u narednu rundu narednu", nastavio je Van Bronkhorst.
 
Upitan je i da prokomentariše VAR.
 
"Kada postignete gol, uvek gledate u četvrtog sudiju, jer on sve proverava. Pogotovo kada su postizali golove i kada je zastavica bila podignuta. To je igra čekanja između trenutka u kome se sve desilo i definitivne odluke. Jedva čekate da vidite šta će se dogoditi... Dobili smo na taj način penal, takođe su i poništeni njihovi golovi zbog ofsajda. Ali, na kraju, mislim da je VAR tu s razlogom i da je dobar. Tu je da pomogne sudijama i otkloni njihove greške. Ako treba da čekamo minut ili minut i po da bi bila doneta odluka - neka bude tako. Mislim da je fer da VAR sve kontroliše", zaključio je holandski stručnjak.
 
Revanš meč dve ekipe na programu je u Beogradu narednog četvrtka.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: