Nazad

Vasilijević: Milijaš želi u Zvezdu, pregovori traju

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Utorak 28.08.2012 - 17:59

On je dodao da dolaskom Mudrinskog nije završen prelazni rok za crveno-bele i da će čelnici kluba probati da ispune sve želje trenera Aleksandra Jankovića

 Funkcioner fudbalskog kluba Crvena Zvezda Goran Vasilijević rekao je danas da bivši igrač tog tima Nenad Milijaš ima želju da se vrati u klub.

"Razgovori traju već neko vreme. Milijaš ima želju da dodje i videćemo šta će biti", rekao je Vasilijević novinarima na promociji novog napadača Zvezde Ognjena Mudrinskog.
 
On je dodao da dolaskom doskorašnjeg igrača Jagodine nije završen prelazni rok za crveno-bele i da će čelnici kluba probati da ispune sve želje trenera Aleksandra Jankovića.
 
Letnji prelazni rok traje do 31. avgusta u ponoć.
 
Milijaš je član engleskog Vulverhemptona, koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige u Čempionšip (drugi rang takmičenja).
 
On je ovog leta prošao pripreme sa ekipom, ali je pred start sezone stavljen na transfer listu.
 
Iskusni fudbaler sredine terena u Zvezdi je igrao od januara 2006. Do juna 2009. godine, kada je prešao u Vulverhempton.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: