Nazad

VATERPOLO: Soro i dalje brani Partizan

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 14.07.2012 - 20:19

Jedan od najboljih svetskih golmana, Slobodan Soro dogovorio sa upravom crno-belih produžetak saradnje.

Slobodan Soro je već četiri godine u Vaterpolo klubu Partizan, a ostaće bar još dve! Došao je 2008. godine godine na Banjicu i ne želi da ode.

Prvi golman reprezentacije Srbije i uprava srpskog šampiona pretočili su u dogovor obostranu želju - da nastave saradnju.

Pred odlazak na Olimpijske nigre u London, iskusni, 34-godišnji čuvar mreže i Partizan su dogovorili da potpiše novi ugovor na još dve godine.

Soro je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Evrope 2011. godine. Za reprezentaciju je odigrao 151 meč. Osvajao je mnoge medalje. Ima dve titule evropskog prvaka (Beograd 2006. i Ajndhoven 2012.), potom je sa nacionalnim timom bio svetski prvak (2009. u Rimu), na OI u Pekingu 2008. godine je osvojio bronzanu medalju, nekoliko puta je osvajao zlato u Svetskoj ligi...Soro ima još jednu klupsku titulu prvaka Evrope, ali sa Bečejom.

Novi trener Partizana Vladimir Vujasinović imaće na raspolaganju mladu, perspektivnu ekipu, uz nekoliko iskusnih igrača, a svakako je da će mu mnogo značiti to što će na "jedinici" imati pomoć pouzdanog čuvara mreže.

Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Marka Matovića i Ivana Basaru iz Vojvodine, potom centra Petra Filipovića i supertalentovanog crnogorskog igrača Gavrila Subotića.

Iz prošlogodišnje ekipe je, za sada, jedino otišao Milan Aleksić (mađarski Solnok). Neizvesno je šta će biti sa Milošem Korolijom.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: