Nazad

"Večiti" preko Niona u Evropu

Izvor: RTS - Nacionalni sport - Utorak 24.04.2012 - 08:44

Dugovi sve više guše naš fudbal

Dva naša najbolja kluba Partizan i Zvezda imaju problema oko dobijanja licenci za učešće u Evro takmičenjima naredne sezone. Iz tog razloga "večiti" moraju 1. maja u Nion, kako bi ubedili čelnike Uefe. U pomoć pristiže i delegacija FSS.

 

Predstavnici Crvene zvezde, Partizana i Fudbalskog saveza Srbije prisustvovaće 1. maja sastanku u sedištu Uefe u Nionu, na kojem će biti razgovora o postupku licenciranja za evropska takmičenja.

 

"Reč je o jednom u nizu poziva dobijenih od strane Uefe u vezi sa sprovođenjem postupka licenciranja, a ovom prilikom predstavnici Crvene zvezde i Partizana daće izjave i dostaviti dokaze po pitanju ispunjenja finansijskih dugovanja", navodi se u saopštenju.

 

Komisija za licenciranje FSS objavila je prošle nedelje da nijedan od klubova-kandidata za učešće u evropskim takmičenjima naredne sezone do sada nije ispunio sve uslove.

 

Prijave za dobijanje licence podneli su Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Radnički Kragujevac, Jagodina, Spartak, OFK Beograd, Javor, Borac i Sloboda.

 

Osnovni nedostaci i problemi se, kao i najčešće u prethodnom periodu, javljaju u domenu ispunjavanja finansijskih kriterijuma.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: