Nazad

Vermezović: Zabija navikao da radi šta hoće, ali ne može tako!

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Utorak 21.08.2012 - 13:50

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović bio je blago rečeno iznenađen postupkom napadača Mohameda Zabije, koji je samoinicijativno napustio trening u ponedeljak posle samo pola sata!

 Strateg crno-belih ima problema sa Libijcem već neko vreme, pre svega zbog ramazanskog posta, zbog kojeg Zabija nije bio sposoban da igra, a sada je bez ikakvog objašnjenja otišao sa treninga.

 
- Očigledno da je u Libiji navikao da radi šta i kako hoće. Ovde tako neće moći, rešićemo i taj problem. Propustio je dva treninga prošle nedelje, takođe bez objašnjenja, pa ga iz tog razloga nisam stavio u startnu postavu protiv Donjeg Srema, jer ne bi bilo fer prema ostatku ekipe - rekao je Vermezović, a prenosi klupski sajt. 
 
On se osvrnuo i na neslavan poraz od Donjeg Srema (1:2) u drugom kolu Jelen Superlige, priznavši da ekipa ima krizu rezultata.
 
- Imamo krizu rezultata, ali ne i krizu u igri. Moglo je da bude drugačije u Novom Sadu ali sada je besmisleno pričati o tome. Ne mogu da objasnim zašto ekipa krene da igra tek kada je u rezultatskom minusu, jer imamo kvalitet da igramo konstantno od početka utakmice. Orijentišem se na mlade igrače i možda zato rezultati malo trpe. 
 
Vermezović veruje da će ekipa pokazati šta zna protiv Trumsa u četvrtak.
 
- Atmosfera nije idealna, ali mislim da možemo da pariramo Norvežanima. Igraju tipičan skandinavski stil fudbala, u klasičnom sistemu 4-4-2, disciplinovani su kao AEL, ali nisu toliko "namazani" kao Portugalci u AEL-u. Mislim da ipak i dalje sve zavisi od nas i naše igre - konstatuje trener kluba iz Humske, koji smatra da nije pod pritiskom navijača posle eliminacije od Kiprana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i poraza od Donjeg Srema.
 
- Postoji grupa koja mi zviždi od prvog minuta. Normalno je da je trener uvek kriv, moja odgovornost je najveća, ali nije uvek samo moja. Navikao sam na pritisak, ovde je prosto nemoguće raditi bez pritiska - zaključio je Vermezović uoči utakmice sa Trumsom u četvrtak u 18 sati.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: