Nazad

VESLANJE (SK): Dve srpske posade u polufinalu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 15.06.2012 - 14:58

Srpski četverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković, Radoje Đerić, kao i Iva Obradović u skifu plasirali se u polufinale Svetskog kupa u Minhenu.

Posada u sastavu Vasić, Jagar, Vuković, Đerić osvojila je drugo mesto u prvoj kvalifikacionoj grupi sa rezultatom 6:10.90 minuta.

Direktan plasman među 12 najboljih u Minhenu obezbedila je i najbolja srpska veslačica Iva Obradović, koja je u četvrtoj kvalifikacionoj grupi zauzela drugo mesto u vremenu 7:49.23 minuta.

Dvojac bez kormilara Nikola Stojić i Nenad Beđik pokušaće da kroz repesaž izbore učešće u završnici poslednjeg ovogodišnjeg Svetskog kupa, pošto su u drugoj grupi kvalifikacija s vremenom 6:43.25 zauzeli treće mesto.

Polufinalne trke i repasaž na programu su u subotu.

Svetski kup u Minhenu poslednja je velika provera pred Olimpijske igre u Londonu na kojima će Srbiju predstavljati dve posade - dvojac bez kormilara i četverac bez kormilara. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: