Nazad

Volkov: I Liga Evrope je uspeh

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 20.06.2012 - 15:13

Levi bek Partizana ne zanosi se Ligom šampiona iako mašta o njoj. Zadovoljan debijem za "sokolove" i nada se Mundijalu.

Partizan u Ligi Evrope. Tim dostignućem zadovoljio bi se Vladimir Volkov u narednoj sezoni iako se ne odriče ni učešća u Ligi šampiona.

Levi bek crno-belih svestan je da je put do elite težak i da bi bilo nerealno najavljivati eventuelne duele sa Realom, Barsom, Mančesterom...

"Ubeđen sam da ćemo igrati u Ligi Evrope. Kako radimo i kako se ponašamo, nema razloga da ne ispunimo taj cilj. Naravno, svako od nas se nada da ćemo ući u Ligu šampiona, ali ako ne uspemo, i Liga Evrope je uspeh", počeo je priču Volkov.

Prvak Srbije trenutno na Tari postavlja temelje za "evropsku nadgradnju" pod palicom novog-starog šefa, Vladimira Vermezovića. Volkov, naravno, prvi put sarađuje sa njim. Levi bek tvrdi da je šef struke zaveo disciplinu.

"Novi trener uvek donosi promene. To je potrebno ekipi. Iz discipline sve polazi i svi ćemo ovim dobiti. Osetiće se u igri".

Volkov je odnedavno reprezentativac Crne Gore. Za tim Branka Brnovića debitovao je u prijateljskoj utakmici u Briselu, protiv Belgije (2:2).

"Rezultatom smo svi bili zadovoljni, jer je poznato kakva je ekipa Belgije - izvanredna. Imao sam sreću da debitujem u utakmici u kojoj smo dobro igrali i ostvarili dobar rezultat. Zadovoljan sam svojom igrom, opravdao sam poverenje ljudi koji su mi ga ukazali".

Belgijanci su rivali "orlova" u predstojećem ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

"Videćete i sami, Srbiji uopšte neće biti lako".

"Sokolovi" žele da se prvi put od osamostaljenja Crne Gore domognu velikog takmičenja.

"Postoji kvalitet, svi verujemo da možemo makar do baraža iako ćemo imati teške protivnike, Englesku, Poljsku i Ukrajinu", završio je Vladimir Volkov. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: