Nazad

Voša ne da, Oumaru ne odustaje!?

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Sreda 29.08.2012 - 00:25

Bez obzira na činjenicu da je Zvezda danas promovisala Ognjena Mudrinskog, ne jenjavaju priče da bi i Abubakar Oumaru mogao da se vrati na Marakanu, i pored čvrstog stava Novosađana da svog napadača neće pustiti u Zvezdu.

 Prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović juče je u medijima jasno izneo stav kluba da Oumarua neće pustiti u Zvezdu u finišu prelaznog roka, ali se sada kao problem  ispostavlja podatak da sam fudbaler ne krije želju da se vrati na Marakanu.

 
Prema informacijama koje večeras prenose novosti.rs, sinoć je na tu temu došlo do razgovora ljudi iz Zvezde i Vojvodine, posle čega Butorović nije promenio mišljenje.
 
''Ponovio sam i ljudima iz Zvezde ono što sam rekao i medijima - od odlaska Oumarua nema ništa'', otkriva Butorović.
 
Podsetimo, Oumaru je 2009. godine imao neuspešnu epizodu na Marakani, ali sada kad se potpuno afirmisao u Vojvodini i postao ljubimac navijača novosadskog kluba, izgleda da želi da se vrati u Zvezdu i dokaže da zaslužuje dres kluba iz Ljutice Bogdana.
 
Ako čelnici Vopjvodine istraju u svom stavu, Kameruncu će to, makar ovog leta, ostati neostvarena želja...
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: