Nazad

Vučić i Džajić se dogovorili, Lukić bio pred ostavkom

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Utorak 04.09.2012 - 11:16

Na sastanku koji je inicirao Kiril Kravčenko iz Gasproma, potpredsednik Vlade Srbije i legenda Zvezde dogovorili Džajićev povratak na Marakanu u oktobru, a složili su se i da Zoran Stojadinović bude sportski direktor

Povratak Dragana Džajića u Crvenu zvezdu je samo pitanje vremena. Legenda kluba sa Marakane se u nedelju sastao sa potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem, a tema je bio Džajićev povratak u klub, prenosi Sportski Žurnal.

Vučić je poslednjih dana aktivan kao posrednik između generalnog sponzora Gasproma u garniture ljudi koji bi uskoro trebalo da dođu na vlast na Masrakani. Vučić je razgovarao sa Džajićem i nezvaničan dogovor je da legenda Zvezde želi da sačeka kraj suđenja u kojem se tereti za mahinacije sa transferima. Džajić ne želi ponuđeno pomilovanje predsednika Tomislava Nikolića već hoće da stvari istera na čistac i na sudu dokaže nevinost. Kako stvari stoje, taj dan je blizu i očekuje se da Džaja krajem septembra bude i zvanično oslobođen svih optužbi. Tako bi se već početkom oktobra vratio u Zvezdu iz koje je otišao pre osam godina. Vučić i Džajić su razgovarali i o nekim kadrovski rešenjima i obojica se slažu da je najbolje rešenje za sportskog direktora, naš poznati menadžer Zoran Stojadinović.

Aleksandar Vučić se pre Džajića sastao sa Kirilom Kravčenkom prvi čovekom Gasproma u Srbiji. Upravo je Kravčenko inicirao sastanak Vučića i Džajića, jer ruska kompanija ne želi da ulaže u Zvezdu dok je na njenom čelu Vladan Lukić sa saradnicima.
"Činjenica je da Rusi traže državne garancije za ulaganja. I država će podstaći svaku vrstu ulaganja u sport. Postoje firme koje su izarzaile interesovanje da ulažu u Partizan i Zvezdu, a ja se u to neću mešati", rekao je Vučić za Kurir.

Što se tiče Lukića, on umalo napustio klub pre dva dana. Prema nekim informacijama, Lukić je na utakmici sa Radničkim u trenucima kada su Nišlije vodile, bio besan i revoltiran i rekao je u loži da napušta klub! Ipak, kada je Zvezda preokrenula rezultat, Lukić se predomislio, pa više nije pominjao ostavku.

Inače, Vladan Lukić i pored najava o Džajićevom povratku želi da ostane u klubu na nekoj od funkcija bar do kraja sezone. Ipak, teško je poverovati u takav scenario pošto se Lukić sa saradnicima koji su mu preostali, nalazi pod velikim pritiskom. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: