Nazad

Vučić: Razgovarao sam sa Džajićem

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 04.09.2012 - 11:20

U izjavi za "Kurir", Aleksandar Vučić priznao je da se video sa Draganom Džajićem, kao i Kirilom Kravčenkom, a dodao je i da "postoje firme koje su zainteresovane za ulaganje u Crvenu zvezdu i Partizan".

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prvi put javno je priznao da se angažovao oko situacije u Crvenoj zvezdi, za koju navija.

Vučić je u izjavi za "Kurir" potvrdio i da se sreo sa direktorom NIS, Kirilom Kravčenkom, čoveka pre kojeg ruski "Gasprom" sponzoriše crveno-bele, ali i bivšim predsednikom kluba Draganom Džajićem i čijem se povratku u Ljutice Bogdana piše već nedeljama.

I ne samo to, Vučić je otkrio i da "postoje firme koje su izrazile interesovanje za ulaganje u Partizan, ali i Crvenu zvezdu", kao i da se "on u to neće mešati".

"Video sam se sa gospodinom Kravčenkom, nešto kasnije i s Draganom Džajićem. S njima sam razgovarao kao prijatelj i kao zvezdaš. Ne mislim da se mešam u sport. Činjenica je da Rusi traže državne garancije za ulaganja. Drugi je način razgovora s Rusima u odnosu na razgovor s gospodinom Džajićem. Što se države tiče, ona će podstaći svaku vrstu ulaganja u sport", rekao je Vučić, koji se potom požalio da je u društvu Tomislava Nikolića, Ivice Dačića, Rasima Ljajića, Mlađana Dinkića i Nebojše Stefanovića on usamljeni zvezdaš.

"Svi navijaju za Partizan, samo sam ja kriv što sam zvezdaš i proglašen sam za crnu ovcu u celoj javnosti samo zato što ne krijem da navijam za Zvezdu, iako se ne mešam ni u šta", dodao je Vučić.

On nije želeo da otkrije detalje razgovora sa Džajićem, koji se dugo već u javnosti navodi kao "budući predsednik Crvene zvezde", čim se okonča spor pred sudom. Predviđa se i da će po okončanju procesa 14. septembra, odnosno posle završnog ročišta, on biti oslobođen optužbi za zloupotrebu položaja tokom prethodnog gazdovanja u Ljutice Bogdana.

Ipak, postoji i nezvanična verzija da će Džajić u klub doći kao počasni predsednik, dok će odlazećeg Vladana Lukića zameniti neko drugo ime.

Vučićeva izjava da "postoje firme koje su izrazile interesovanje za ulaganje", navodno, mogla bi da znači da će u narednom periodu ministri i direktori iz redova Srpske napredne stranke ući u upravne odbore "večitih" i tako svežim novcem pomoći naša dva najveća kluba. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: