Nazad

Vujanić trener u Partizanu mt:s!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 13.07.2012 - 12:10

Nekadašnji plejmejker crno-belih i reprezentacije biće drugi asistent u stručnom štabu Duška Vujoševića.

Posle potpisivanja ugovora sa Leom Vestermanom, iz Humske 1 odjeknula je još jedna "bomba".

Miloš Vujanić u 32. godini će započeti trenersku karijeru, kao pomoćnik trofejnog Duška Vujoševića!

To znači da je Vujanić definitivno "okačio patike o klin" i da je poslednju utakmicu odigrao januara 2011. u dresu grčkog Panioniosa. Doživeo je prelom noge u trenutku kada je već imao spakovane kofere za povratak u Partizan.

Vujanić je 1999. zaigrao za prvi tim Crvene zvezde, dve godine kasnije prešao je u Partizan, izrastao u najboljeg strelca Evrolige i seniorskog reprezentativca Jugoslavije. Na SP u Indijanapolisu 2002. godine osvojio je zlatnu medalju.

Leta 2002. "draftovali" su ga Njujork Niksi, ali mu je odlazak u NBA ligu kasnije propao zbog teške povrede kolena, u vreme kada je bio član italijanskog Fortituda. Kasnije je igrao za Barselonu, Panatinaikos (osvojio Evroligu), Dinamo iz Moskve, Efes, Mursiju i Panionios.

Kao što je ranije najavljeno, prvi asistent biće iskusni Velimir Gašić, a Vujošević je odlučio da iz stručnog štaba Vlade Jovanovića zadrži Miloša Gligorijevića i Đorđa Šijana.

Lekarsku komisiju kluba činiće primarijus dr Mladen Maksić, fizioterapeut Predrag Šapina i dr Milan Sajić, dok će ime kondicionog trenera, naslednika Vladana Radonjića, uskoro biti poznato 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: