Nazad

Vujošević: Partizan je moj prirodni ambijent

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 26.06.2012 - 12:47

Trofejni stručnjak vratio se na klupu crno-belih i potpisao ugovor na neodređeno vreme.

 "Partizan je uvek bio Duletova kuća. Dogovor o povratku na mesto trenera postignut je pre nekoliko dana. Potpisao je ugovor na neograničen period i tako će i biti", izjavio je Predrag Danilović, predsednik Partizana mt:s na zvaničnom predstavljanju starog-novog trenera.

Duško Vujošević daleko je najtrofejniji trener crno-belih. Ima 53 godine i 20 trofeja osvojenih sa Partizanom, što je gotovo polovina od ukupnog broja trofeja crno-belih (41).

"Osećam podjednaku tremu kao i prvi put kada sam preuzimao mesto trenera. Partizan je moj prirodni ambijent, ovde najbolje radim i zato sam i prihvatio poziv. Imao sam ponuda i iz drugih zemalja, ali moja mana je što teško funkcionišem van Beograda i Partizana. Prosto je tako... na primer, neki ljudi teško spavaju u hotelima", u svom stilu objasnio je Vujošević.

On je klupu šampiona Srbije napustio pre dve godine i preuzeo CSKA, a na njegovo mesto postavljen je Vladimir Jovanović, kome se klub nedavno zahvalio na saradnji.

"Vlada je odlično radio. Osvojio je pet trofeja i pokazao da mu je jednog dana mesto ponovo u Partizanu. Nije mu bilo lako da me nasledi, ali posle 11. titule zaredom, ni meni nije sada lako. Trudiću se da taj rekord učinim još težim za bilo čiju pomisao da bi mogao da ga obori", rekao je Vujošević.

"Obećavam maksimalan rad i angažovanje, pa neka bude borba neprestana", dodao je trener Partizana i poslao jasnu poruku protivnicima.

"Mnogi misle da je naše vreme prošlo, ali ja mislim da njihovo nije došlo".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: