Nazad

Vujošević: Političari hoće da Zvezdu časte titulom!

Izvor: Mozzarsport - Nacionalni sport - Četvrtak 23.08.2012 - 12:54

Strateg Partizana kaže da je stvaranje Zvezdinog novog tima državni projekat i da je prste u sve umešala nova vlast

Sezona nije krenula, a već se sada vidi da ćemo imati vruću atmosferu u srpskoj košarci. Crvena zvezda je krenula u stvaranje izuzetno jakog tima, što se nikako nije dopalo treneru večitog rivala Dušku Vujoševiću. Trofejni stručnjak smatra da iza svega stoje država i poltitičari i da neko ima nameru da Zvezdi pokloni titulu!
"Postoje indicije da bi neki naši protivnici mogli da kupe ili da ih nova vlast koja je došla, časti titulom. Misle da su došli na vlast da bi i Zvezda došla na prvo mesto. Bez obzira na to, gledaćemo da rešimo našu finansijsku situaciju koja nije laka i da sa ovim mladim timom, dopunjenim povređenim Lučićem i reprezentativcima Anđušićem i Muslijem", rekao je Vujošević gostujući na za SOS kanalu.

Strateg Partizana je ironično odgovorio na nedavne izjave Nebojše Čovića i citirao ga poručivši i da će se Partizan "obračunati" sa onima koji žele da "love u mutnom".
"Idemo na prva mesta u svim takmičenja u kojima učestvujemo i meataforički da kažem, hvataćemo za vrat svakoga ko hoće bilo šta da lovi u mutnom, kao što su već počeli", poruka je Vujoševića. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: