Nazad

Vujošević: Želimo Hezonju

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 11.07.2012 - 14:07

Trener Partizana mt:s izjavio da je zainteresovan za 17-godišnjeg Hrvata Marija Hezonju, kao i da i on želi da dođe u Beograd.

Da li će dragulj hrvatske košarke, 17-godišnji Mario Hezonja doći iz Zagreba u Beograd?

Priča oko transfera ovog mladića, koji je sa omladinskom reprezentacijom Hrvatske osvojio bronzanu medalju na nedavnom Svetskom prvenstvu, prethodnih dana bila je jedna od glavnih što se tiče košarkaškog miljea u regionu.

Hezonja je u jednoj izjavi "namignuo" ili poslao signal da bi rado došao u Partizan mt:s, ushićeno govoreći o atmosferi koju prave Grobari.

Sa druge strane, Partizan uopšte nije imun na Hezonju. To je potvrdio i novi-stari trener crno-belih Duško Vujošević u izjavi za hrvatski Tportal.

"Video sam sam šta je Mario rekao po povratku sa SP i mogu samo da kažem da bi nam bila čast da tako mlad i talentovan igrač dođe u Partizan", rekao je 53-godišnji Duško Vujošević.

Hezonja je, doduše, korigovao svoju prvobitnu izjavu, verovatno pod pritiskom hrvatske javnosti.

"Zaista postoji obostrana želja koja bi mogla da bude realizovana. Mislim da bi to bilo dobro za hrvatsku i srpsku košarku, jer bi jedan od najtalentovanijih evropskih igrača u svom godištu dobio priliku i obavezu da svoj talenat razvije i da postane vrhunski igrač od čega bi velike koristi imala A reprezentacija Hrvatske", rekao je Vujošević.

To što je obeštećenje za Hezonju 150.000 evra, Vujošević ne vidi kao problem, niti to što se za mladog hrvatskog košarkaša interesuje Barselona.

Na pitanje da li je Hezonja zaista blizu Partizana i ko je vodio pregovore u njegovo ime, Vujošević je odgovorio:

"Pa gledajte, to nije za štampu. Postoje ljudi koji su na jedan način 'upetljani' u tu priču i traže diskreciju. To je sve što mogu da vam kažem". 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: