Nazad

Vukić izbačen sa treninga!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 11.08.2012 - 15:12

Iskusni vezista nakon rasprave sa trenerom Vermezovićem udaljen sa terena Sportskog centra Zemunelo.

 "Nema slučaja Vukić" rekao je novinarima Vladimir Vermezović pokušavajući da stavi tačku na pisanja o problemima sa iskusnim vezistom. Međutim, "slučaj" se još više zakomplikovao na večernjem treningu srpskog šampiona.

 
Prema navodima Spotskog žurnala, Vladimir Vermezović je udaljio Zvonimira Vukića sa treninga, a svemu je prethodila žučna rasprava šefa struke i igrača, sve pred ostalim prvotimcima i članovima stručnog štaba.
 
"Zamerio mi je da sam u obraćanju javnosti uvredio struku, što nije tačno. Samo sam izneo istinu i saopštio navijačima da na mene ne računa. Ubuduće verovatno neću ni trenirati sa prvim timom", rekao je Vukić i dodao:
 
"Biće mi dodeljen poseban trener. Razgovaraću sa predsednikom Đurićem i direktorom Tumbakovićem, da, ako mogu, radim pod nadzorom Zvonka Varge, jer su njegovi treninzi najbolji", smatra Vukić.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: