Nazad

Vukoičić: Pobeda za samopouzdanje

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Četvrtak 06.12.2012 - 09:32

Trener Crvene zvezde DIVA Vlada Vukoičić izjavio je da je pobeda njegovog tima nad Orleanom (85:75) veoma važna za samopouzdanje.

Vukoičić

"Elton Braun je bio povređen pre nekoliko nedelja. Mi možemo da igramo bez njega, ali to uzrokuje neke promene u našem sistemu, više pik-en-pop igre i više šuteva nego što obično upućujemo. Ipak, to ima i svoje prednosti jer smo igrali brže, posebno u odbrani. Ovaj trijumf bio je važan za naše samopouzdanje“, rekao je Vukoićić posle 11. uzastopnog trijumfa Zvezde.

Braun nije igrao zbog lakše povrede skočnog zgloba, ali biće u kombinaciji za vrlo bitan meč u 12. kolu ABA lige sa ekipom Budućnosti (subota, 19h).

"U redu sam, samo sam povredio stopalo, ali biću spreman za subotu. Hvala vam na podršci i brizi", napisao je Braun na Tviteru.

Posle tog gostovanja, Zvezdi slede četiri meča kod kuće – sa Kahasolom u Evrokupu (prenos na TV B92) i u Jadranskoj ligi sa Radničkim, Splitom i Zadrom.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: