Nazad

Zajić o Partizanu: Ako ne prođu nek’ se „ubiju”

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 12:19

Igrač Valerenge dobro poznaje Tromso

 Bojan Zajić (32) je nekad igrao za Napredak, BASK, Obilić i Partizan, a već dugo je norveškom klubu Valerenga iz Osla. Dobro poznaje ekipu Tromsoa koja je u prvom meču sa 3:2 pobedila Partizan i evo šta misli o šansama crno-belih.

 
"Prognozirao sam da će Tromso da pobedi, ali žao mi je što crno-beli iz dve situacije kad su bili sami pred protivničkim golmanom, nisu zatresli mrežu. Partizan je ipak napravio dobar rezultat i ukoliko u revanšu ne pobede 1:0, trebalo bi da se „ubiju”, kaže Zajić i dodaje.
 
"Tromso se neće zatvoriti, tražiće šansu po bokovima, forsiraće duge lopte, a u sastavu će biti dva špica jer nikad ne igraju sa jednim. Crno-beli ne smeju da prave previše faulova jer su oni dominantni u skoku. Ali, uzdam se u to što će se Norvežani uplašiti atmosfere jer nisu navikli da igraju pred velikim brojem gledalaca. Uz navijače, prednost može da bude i prirodna trava jer se igrači Tromsa i u prvenstvu Norveške uvek slabije snalaze kad ne igraju na veštačkoj travi", zaključio je sa savetima Zajić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: